i Gamle Kirkeplass 26.08 kl.

Frøder har bergtatt mange med sin sterke og særegne stemme, og sitt unike talent som tekstforfatter. I punktet mellom indie og pop venter massive refrenger, de høye vetslandsfjellene og Frøderuniverset.

Ungjenta fra Bergen startet sin karriere med å skrive flere sanger som solgte til Platinum her i Norge. Frøder ble først kjent via sitt samarbeid med den norske artisten CLMD på låten «The Stockholm Syndrome», og opptråtte på både Spellemann og P3 Gull.

I 2014 slapp hun sine to første singler; «Speed of Sound» og «Over the Sea», som begge gikk rett inn på radiolistene. I desember I fjor ble Frøder plukket opp som en av Spotify’s Spotlight Artists for 2015. «Ved 21-års alder er Frøder absolutt en av Norges aller største naturtalenter», sier Spotify.

Live får dere oppleve Frøder som en duo. Frøder med sin stemme og sin betrodde Abelton Push, og trommer og synth. En opplevelse man ikke må gå glipp av. Under By:larm i år gjorde Frøder to opptredener på konsertsteder fylt til randen med med et entusiastisk publikum og en forventningsfulle representanter fra norsk musikkbransje, og Frøder innfridde. 

Frøder har sluppet flere singler i Norge som har fått god fartstid på flere av de største radiokanalene i landet. Hennes nyeste singel “Air I Need” viser igjen hennes allsidighet som artist, og at det hele tatt så vidt har startet.