i Gamle Kirkeplass 26.08 kl.

Med bakgrunn som låtskrivere og produsenter for norske stjerner som Julie Bergan og Ylvis er det liten tvil om at Skinny Days har de rette ferdighetene til å lage god musikk.

Skinny Days sine fire første singler har til sammen blitt streamet over 5 millioner ganger, hvilket er intet mindre enn imponerende med tanke på at det er under ett år siden bandet først så dagens lys. Med debutlåten “Alright Right Now” gjorde de kjempesuksess, over fem millioner avspillinger på Spotify ble resultatet. Oppfølgerene «We Got Something”, “If I Was A Sailor” og “In A Good Way” har ikke gjort det særlig dårligere. 

Debutsinglene “Alright Right Now” og “We Got Something” introduserte verden for Dag Holtan-Hartwig og Halvor Fostad’s schizofrene musikalske univers. Begge låtene gikk til #1 på Spotify Viral spillelisten i Norge og Danmark takket være deres musikalske blanding med sjelfulle vokalmelodier opp mot den skarpe kontrasten av knallhard elektronisk musikk som lyn fra klar himmel.

Deres seneste singler “If I Was A Sailor” og “In A Good Way” viser duoens talent for å komponere herlig enkle og fengende poplåter hvilket har blitt belønnet med mye spilletid på P3 og Mpetre i Norge.

Skinny Days spilte sin første konsert 15. januar i år, som support for Gabrielle foran et utsolgt Rockefeller i Oslo fulgt av egne konserter ellers i landet. Med sine multiinstrumentelle evner og solide vokaler har de et raskt vunnet et liverykte som en genuin konsertartist. Konserten deres på By:Larm ble belønnet med terningkast 5 I Gaffa, og gutta ble kalt ”pop-teftens nye landsfedre”.

Vi gleder oss!