Vi søker frivillige!

Takk for fantastisk innsats fra alle våre frivillige under Elvefestivalen 2015. En flinkere og mer engasjert gjeng skal man lete lenger etter. Vi håper vi ser mange nye og kjente fjes i 2016, og ønsker alle frivillige velkommen tilbake.

Søknadsskjema finner du her!

Det trengs mange frivillige for å gjennomføre en festival. Derfor er vi avhengige av deg, en ildsjel, som vil være med og bidra til å skape tidenes beste Elvefestival! Elvefestivalen er mulig å gjennomføre takket være hjelp fra alle de frivillige. Hver og en bidrar til at festivalen hvert eneste år når nye høyder.

Hva forventer vi av deg?
Det er ingen forutsetning at du har erfaring fra festivalarbeid. Det viktigste er at du er engasjert, har en positiv innstilling og er samarbeidsvillig. Ellers forventer vi at du stiller opp til avtalt tid. Som frivillig får du en fantastisk mulighet til å gjøre noe for byen, se spennende konserter og ikke minst bli kjent med mange nye mennesker. Det vil bli arrangert fester og sosiale sammenkomster med de frivillige.

Hva kan du forvente deg av oss?
Du får nødvendig opplæring til å gjennomføre oppgavene du blir tildelt, mat og drikke den tiden du er på jobb og gode venner. Faktum er at nesten alle som jobber frivillig er med året etter. I tillegg har vi frivilligfest både før og etter festivalen.

Aldersgrense - 18 år
Det er begrenset med oppgaver til de frivillige under 18 år. Dvs. at du må være fylt 18 år når festivalen starter for å søke deg som frivillig på Drammen Elvefestival .

Hva kan du jobbe med?
Alle områder får en egen team-ansvarlig som blir din sjef.

Backstage - oppvarte og ta hånd om artistene før og etter konsert
Bar - sørge for å fylle opp glassene til tørste festivaldeltakere
VIP-telt - sørge for god forpleining av festivalens sponsorer og samarbeidspartnere
Matservering - tilberede og servere enklere retter
Renovasjon - sørge for miljøvennlig renovasjon og hyggelige toalettforhold
Vakt - bidra til at gjestene føler seg ivaretatt på festivalområdet
Billett - salg av festivalpass på området
Runnere - festivalens reddende engler, bidrar der det trengs når det trengs
Rigging - hjelpe til med å rigge diverse utstyr opp og ned - rydde Gamle Kirkeplass etter festivalen

Fordeler frivillige

  • ”Bli kjent-fest” uka før festivalen
  • Frivilligfest etter festivalen
  • Frivilligsamling i teltet etter konsertene på Gamle Kirkeplass
  • Funksjonærantrekk
  • Billetter: jobber du 1 kveld får du 1 fribillett, jobber du 2 kvelder får du 2 fribilletter. Teamleder deler ut billetter ved oppmøte.

På forhånd takk for ditt engasjement - det blir ingen folkefest uten de frivillige! Lurer du på noe, send mail til frivillig@elvefestivalen.no