2014 | 2015 | 2016 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni

Programmet er komplett!

07.06.2016

Tre unge, spennende artister legges til det fyldigste programmet i Elvefestivalens historie!

Elvefestivalen i Drammen, som finner sted 26. og 27. august på Gamle Kirkeplass i Drammen, kan i dag avsløre årets tre siste navn på plakaten. De norske stjerneskuddene Dagny, Frøder og Skinny Days vil alle være med å underholde side om side med blant andre DumDum Boys, Veronica Maggio, Timbuktu & Damn!, CC Cowboys, Marit Larsen, Aurora og Violet Road. Elvefestivalen har i år rekordmange artister på programmet, og det betyr ekstra god stemning og fart på Gamle Kirkeplass.

Tromsøværingen Dagny har i lengre tid vært omtalt som vårt nye, store stjerneskudd, med blant annet svært vellykede opptredner hos Lindmo og under årets by:Larm bak seg. Nylig skrev hun platekontrakt med det store, amerikanske selskapet, Republic Records, og låta “Backbeat” har, etter å ha blitt mye omtalt på internasjonale nettsteder, rukket å bli en global hit. Låta har dessuten blitt spilt mye på norsk radio og nærmer seg 20 millioner avspillinger på Spotify alene.

Frøder har bergtatt mange med sin sterke, særegne stemme og sitt unike tekstforfattertalent. I det musikalske punktet mellom indie og pop byr hun også på de store refrengene. Den originale artisten fra Bergen startet karrieren med å skrive sanger for andre artister, og ble først kjent via samarbeidet med CLMD på deres hit-singel, “The Stockholm Syndrome”. I fjor ble Frøder plukket ut som en av Spotify’s Spotlight Artists, og ble i den anledning kalt et av Norges største naturtalenter.

Med bakgrunn som låtskrivere og produsenter for norske stjerner som Julie Bergan, Sval, OMVR og Ylvis er det ingen tvil om at Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad har de rette musikalske evnene. Med debutlåta “Alright Right Now” gjorde Skinny Days kjempesuksess, med over fem millioner streams på Spotify som resultat. Oppfølgerene «We Got Something”, “If I Was A Sailor” og “In A Good Way” har ikke gjort det mye dårligere, og Skinny Days har blitt et spennende og populært live-band med flere Norges-turneer på samvittigheten.

Artistprogrammet til Elvefestilvan er altså komplett, og vi teller ned dagene til folkefesten her i Drammen. Vi håper vi sees og husk at alle billetter kjøpes på www.billettservice.no