Om Elvefestivalen

Elvefestivalen arrangeres første helg etter skolestart, fredag 26. til søndag 28. august.

Festivalprogrammet er meget variert og her vil både barn, ungdom og voksne finne små og store arrangement tilpasset sin aldersgruppe. Det er lagt vekt på mangfold og en inkluderende folkefest.  Det arrangeres en rekke konserter inne og ute på de forskjellige scener og serveringssteder rundt om i sentrum. Samtidig tas elven og elvebreddene i bruk til spektakulære og varierte vann-aktiviteter. Festivalarenaen strekker seg fra broen Ypsilon, langs elvebredden på begge sider og helt ned til og med Holmennokken. Programmet legges ut i løpet av juni 2016, og kan sees under fanen Program. 

Utstiller
Har du lyst til å være utstiller under Elvefestivalen 2016?

1. Søknadsskjema for lag og foreninger  

2. Søknadsskjema for salgsbod 

Spørsmål og signert søknad kan sendes til boder@bvd.no. Du kan også levere søknaden personlig hos Byen Vår Drammen, Bragernes torg 13.

Viktig info om konsertene på Gamle Kirkeplass:

· Flasker, paraplyer, campingstoler o.l  forbudt
· Billetter selges med forbehold om endringer i programmet 
· Visitasjon ved inngang 
· Dørene åpner kl 18.00
· Salg av mat og drikke
· 18-årsgrense på Gamle Kirkeplass 

Drammen Elvefestival tiltrekker seg mange mennesker til sentrumsnære områder.  For å forenkle tilkomsten til sentrum oppfordrer vi til utstrakt bruk av kollektive transportmidler, sykkel eller apostlenes hester. Drammen kommune informerer om trafikkavviklingsplaner og håndtering av båtplasser på sin hjemmeside. Se også buss- og toginformasjon på www.brakar.nowww.nettbuss.no, www.timeekspressen.no og www.nsb.no.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en koselig helg i Drammen sentrum!