Praktisk Info

Lurer du på når Elvefestivalen åpner, hva som skjer ved inngang, betalingsløsning eller hvor toalettene er?
 

Åpningstider
Konsertene på Gamle Kirkeplass under Elvefestivalen er åpent fra 18:00 - 01:00 både fredag og lørdag. 
 

Festivalkontor
Festivalkontoret finner du i Drammen Handelsstand. Her kan du bytte billett til armbånd, kjøpe billetter eller få svar på dine spørsmål. Vi holder festivalkontoret åpent fra onsdag 19. august til lørdag 22. august. 
 

Inngang
Når du ankommer Gamle Kirkeplass er det bare å følge skilting til inngangen. Her kan du kjøpe inngangsbillett eller bytte festivalpasset eller dagspass til inn i et armbånd som skal være synlig på armen gjennom arrangementet. Ved inngangen vil det være visitasjon, og ting som ikke er tillatt inne på området må legges igjen her (medbrakt drikke, paraplyer, campingstoler m.m). 
 

VIP-inngang
VIP-inngangen er gjennom samme portal som den generelle inngangen. Det er en egen sluse for de som har VIP-armbånd. VIP-teltet finner du på høyre side med én gang du kommer inn på området. 
 

Betaling
I år vil alle barer, matutsalg og billettbodene benytte vanlige bankterminaler og kasser. For sikkerhetens skyld, og for å forenkle jobben til alle våre fantastiske frivillige anbefaler vi alle gjester å betale med kort. Det vil være egne kasser hvor man kan betale med kontant. Kapasiteten vil være god, og vi setter opp godt med bankterminaler, men husk å ha kortet klart når du kommer til kassen så går alt raskere. 
 

Mistet, tapt eller stjålet gods
Alt hittegods samles på festivalkontoret. I forhold til forsikring kan tapsmelding fylles ut hos politiet. Dersom anmeldelse til politi inngis, må en være sikker på at godset er stjålet og ikke mistet. Ved inngivelse av anmeldelse må serienummer på godset opplyses i anmeldelsen. Gjelder det mobiltelefon skal IMEI-nummer medfølge anmeldelsen. Politiet informerer om at det er straffbart å inngi en uriktig anmeldelse ifb. med stjålet gods. 
 

Førstehjelp
Førstehjelp får du ved Røde Kors-teltet ved hovedinngangen. 
 

Sikkerhet
Det er verter og vakter på hele området. Ta kontakt med en av disse hvis det er noe du lurer på. 
 

Toaletter
Toaletter finner du plassert i bakkant av festivalområdet. Det er økt kapasitet fra tidligere Elvefestivaler. 
 

Generell info:

  • Portene åpner kl 18:00
  • Kjøpte billetter refunderes ikke
  • Billetter selges med forbehold om endringer i programmet
  • Visitasjon ved inngang
  • Flasker og paraply er forbudt
  • Det er 18-årsgrense på Gamle Kirkeplass både fredag og lørdag