Akkreditering/Presse

Akkreditering
Du henter akkrediteringen ved hovedinngangen. Navnet ditt står på liste og du blir bedt om å vise ID. Send mail til fredrik@lund-gruppen.no for akkredtitering. 

Info presse
Ved eventuelle ønsker om intervjuer med artistene eller film- og lydopptak, ta kontakt med de respektive artisters plateselskap. Det samme gjelder hvis dere trenger promomateriale på artistene.

Regler for bruk av foto-, film/video- og lydutstyr.

Fotografering
Dersom ikke annet blir oppgitt er fotografering kun tillatt de tre første låtene etter konsertstart, uten blitz og med fotopass. Instruksjon vil bli gitt ved inngangen til "grava". Det er viktig at spillereglene blir fulgt, scenevaktene kan ellers be deg om å forlate "graven".

Fotopass
Dersom du ønsker fotopass må du huske å krysse av for dette i akkrediteringssøknaden.

Levende bilder/video
Videoopptak eller annen form for levende bilder er ikke tillatt uten særlig tillatelse fra plateselskapene/Bedre og Bedre AS. Alt av utstyr kan følgelig ikke tas med inn på festivalområdet uten denne tillatelsen. For avtaler, henvend dere til artistenes plateselskap i forkant, og kontakt uansett presseansvarlig ved ankomst.

Lyd
Lydopptak er ikke tillatt under noen av konsertene. For medier som har slike behov kreves det egne avtaler. Se punktet over for retningslinjer.